Vorstikultuur

est fin rus eng

Esitleja

Leping sõlmimisel

Suurtoetaja

Leping sõlmimisel

Eesti tippkokad vorstikultuuri eest

Eesti Tippkokad Vorstikultuuri Eest logo_eng copy.jpg

Kulinaarne liikumine "Eesti tippkokad vorstikultuuri eest" on ellu kutsutud kvaliteetse ja maitsva vorsti kui väärt toidu tutvustamiseks, vorsti tarbimise ja vorstivalmistamise populariseerimiseks. Eesmärgiks on edendada kaasaegset vorstikultuuri ja tõsta vorstiroad au sisse nii kodudes kui restoranides. Kohtumiseni Eesti Vorstifestivalil!


Angelica Udeküll

angelica.jpg

Minu jaoks on oluline vaheldus, uute maitsete leidmine ja avastamine, kuid teisalt vana hea, esivanemate pärandi taasavastamine, milleks on ka väärt vorstiroogade valmistamine puhtast ja kvaliteetsest toorainest.


Peeter Pihel

peeter pihel.jpg

Vorstitegu on sõna otseses mõttes käed-küljes-ettevõtmine ja nii nagu iga toidu tegemise juures, kehtib ka siin lihtne põhimõte: Tee oma tööd hinge ja pühendumisega!


Pavel Gurjanov

pavelg.jpg

Toiduvalmistamine on kunst, mille tulemuseks on restorani külaliste rahulolu ja elamused mis saadakse uutest maitsetest - vorstivaldkonnas on uusi maitseid mida luua ja pakkuda lõputult!


Indrek Kivisalu

indrekk.png

Mulle meeldib toit võimalikult naturaalse, vähetöödeldud ja mahlasena. Head vorsti saab valmistada väga paljudest toidueinetest, kasvõi minu suurest lemmikust siiakalast! Ka rahvasuu teab, et "parim kala olevat ikka vorst":)


Enn Tobreluts

enn.jpg

Maitsvat ja kvaliteetset vorsti suudab huvi korral valmistada igaüks! Nii nagu ka grillida saab peaaegu kõike, nii saab ka vorsti valmistada tänapäeval väga erinevatest toiduainetest - fantaasiaküllast katsetamist!


Herkki Ruubel

hruubel.jpg

Minu toidufilosoofia on puhtad ja kerged maitsed, skandinaavialik minimalistsus ja puhtus.


Dmitri Rooz

rooz.jpg

Minu jaoks on kulinaaria elufilosoofia, mis aitab hallist argipäevast ilu ja fantaasia värvikasse maailma. Oskuslikult valitud toorained on nagu värvid maalikunstnikule - erinevaid toone segades jõuan uute kombinatsioonideni, koloriit muutub huvitavaks ja nauditavaks. Võrreldes maalidega on gurmeeteoste eluiga küll üürike, kuid mälestus hõrgutise tekitatud naudingust jääb meelde terveks igavikuks. 


Vladimir Upeniek

upeniek1.png

Siia tekst...